Staat uw zolder vol met spullen welke al jaren niet meer zijn gebruikt of heeft u iets gekocht waar u achteraf niets mee doet? Gooi uw spullen niet weg maar verkoop ze op de grootste overdekte vlooienmarkt van Noord-Nederland, de Supervlooi in het WTC Expo Leeuwarden.

Deelnemen?

Wilt u deelnemen aan één of meerdere Supervlooien in 2018/2019, dan kunt u het inschrijfformulier hier downloaden of u direct online inschrijven.
De kosten voor een grondplaats van 8 bij 3 meter bedragen € 23,00. Het huren van een schragenblad bedraagt € 5,00. (ter plekke te regelen en zolang de voorraad strekt)

U kunt zich ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 058 – 29 41 500 (tijdens kantooruren) of per e- email;  supervlooi@wtcexpo.nl.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer u het bevestigingskaartje heeft ontvangen.

Last minute aanmelding

Tot en met vrijdag om 16:30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar en kunt u direct horen of er bij de komende Supervlooi nog ruimte beschikbaar is.

Hierna zijn wij alleen per e-mail bereikbaar; supervlooi@wtcexpo.nl.
Indien u per e-mail inschrijft bent u niet eerder verzekerd van ruimte totdat u hierop een bevestigingsmail ontvangt.

Schrijft u in het weekend voorafgaand aan de Supervlooi nog digitaal in, dan ontvangt u wel een bestand met uw aanmelding maar ook in dit geval is uw gereserveerde ruimte nog niet zeker.
Alleen met een extra bevestigingsmail vanaf supervlooi@wtcexpo.nl bent u verzekerd van ruimte.

Inrijden

Inrijden is mogelijk op de zaterdag voor de Supervlooi tussen 16.30 – 19.00 uur en op zondag, de dag van de Supervlooi zelf, tussen 07.00 – 08.30 uur. Een medewerker zal u uw plaats aanwijzen. U dient zondag uiterlijk om 08.30 uur aanwezig te zijn.
Komt u later, dan loopt u kans dat uw plaats vergeven is en kunt u niet aan de Supervlooi deelnemen.

Afmelden

Afmelding voor een bepaalde datum dient te geschieden uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de betreffende Supervlooi vóór 12.00 uur. Dit kan telefonisch: 058 – 29 41 500 of per e-mail:supervlooi@wtcexpo.nl. Na vrijdag 16.30 uur zijn wij alleen bereikbaar per mail.

Annuleringsvoorwaarden

Bij afmelding ná vrijdag 12.00 uur dient u bij een volgende boeking ook de helft van het standgeld van de afgemelde markt te betalen. Indien u zonder afmelding niet verschijnt op de geboekte Supervlooi dan kunt u alléén een volgende markt boeken indien u de vorige markt in zijn geheel heeft betaald!

Toegangsbewijs verplicht

Ca. 1 week voor aanvang van de geboekte Supervlooi ontvangt u een bevestigingsbewijs. Deze kaart is tevens uw toegangsbewijs, u dient deze op zondag bij binnenkomst af te geven.

Afbreken

Afbreken vóór 16.30 uur is niet toegestaan. Iedere standhouder is verplicht om na afloop zijn eigen spullen en afval op te ruimen.